Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Bean 3,5 seter sofa cognac

woood

NOK 17500,-

Levering: 8-12 uker

Bestillingsvare

Bean 3,5-seter sofa cognac er en robust sofa i resirkulert lær som blir en ekte blikkfanger hjemme! 

Setehøyden er 46 cm, setebredde 182 cm, setedybde 66 cm og armlenes høyde er 73 cm. Bredden på armlenet er 27 cm. Dette gir sofaen et flott design.

Sofaen er romslig, har rikelig med sitteplasser og har et solidt stoff av resirkulert lær. 


Mål: 73 x 246 x 96  (h x b x d)


Hva er resirkulert lær? Når man skjærer mønsteret av huder og skinn, blir fabrikkene igjen med rester. Disse restene knuses og det lages et nytt stoff av dette: Resirkulert lær. 

Resirkulert lær består av 70% ekte lær og 30% polyester. Tekstilet består av to materialer: Underlaget består av resirkulert ekte skinn, noe som gir det et naturlig og unikt utseende. Skinnet er beskyttet av et polyesterbelegg som forhindrer ujevnhet og gjør det til et solid kombinasjonst stoff. 


Vedlikehold: Resirkulert lær kan ikke behandles med fett for lær. Resirkulert lær kan opprettholdes som følger: En fuktig klut kan brukes til å rengjøre stoffet. Ved flekker kan du bruke en nøytral såpeoppløsning for å fjerne flekkene. Etter fjerning av flekken må du tørke stoffet med en fuktig klut. Denne sofaen leveres i to elementer. Elementene er enkle å koble til hverandre ved hjelp av braketter.


Møbelfrakt kr 2000,- kommer i tillegg pga. størrelse. Legg til dette (link her).

Fraktprisen gjelder til de fleste adresser i Norge. Om det ikke gjelder din adresse tar vi kontakt for fraktavtale.

VÅRT NYHETSBREV