Handlekurv


Din handlevogn er tom!

inkl. mva. ekskl.frakt

NOK 0,00

mva. NOK 0,00

Puff Canvas Black High 50x30

Louise Smærup

 

NOK 1899,-

Levering: Normalt 2-4 uker.

Bestillingsvare

Fin rund puff i sort lerret stoff som gir et grov, prewashed utseende. Denne pufen har en fin høyde, med den samme diameter som den minste puffen i serien av vakre, stilige puffer av den danske designeren Louise Smærup. 


Puffen er utstyrt med en klassisk bred skinnrem i lett kjerneskinn. En fin skinndetalj som skaper en superfet kontrast til det svarte stoffet mens det gir puffen i et enkelt og rustikt uttrykk. Lærremmen fortsetter i alle Louise Smærups tekstildesign, noe som skaper en diskret, men unikt signatur for sine ulike design. Puffen er tilgjengelig i andre farger, størrelser og kvaliteter, så du får muligheten til å mikse og matche utseendet som passer perfekt til ditt hjem.

Det robuste materialet til bufferne gjør det mulig å stable to eller tre stykker ovenpå hverandre, slik at du alternativt kan bruke de som et enkelt møbel eller separat.

Det er også en matchende bakke (brett) i svart jern som passer perfekt på toppen av puffene i alle størrelser. Sammen med bakken blir puffene forvandlet til små, funksjonelle bord.


Dimensjoner: Diameter: 50 cm., Høyde: 30 cm.

Dansk design, produsert i Danmark.


Frakt er inkl.


VÅRT NYHETSBREV